Caini de familie – 7 rase potrivite

caini de familie cele mai bune rase pentru copii

Indiferent dacă aveți copii, adolescenți, sau doar vă gândiți că ar putea apărea copiii în viitor, este bine să luați în considerare opțiunile dvs. atunci când  alegeți un câine de familie. Cei mai buni caini de familie au personalități lejere și relaxate și pot merge cu fluxul chiar și într-o gospodărie agitată. Dacă sunteți în căutarea celor mai buni câini cu copiii, vă veți dori un câine care este tolerant la haos, care nu va deveni prea excitabil și suficient de dur pentru a face față la tot ceea ce copiii mici le pot aduce în cale.

Declinare rapidă a răspunderii: Nu fiecare câine dintr-o anumită rasă are temperamentul pentru copii sau casele ocupate. Și doar pentru că o anumită rasă nu este menționată aici, asta nu înseamnă că unii dintre acești câini nu sunt vedete rock cu copii. Această listă este doar un punct de plecare. Fă-ți cercetările. Faceți cunoștință cu câinele. Discutați cu instructorii, crescătorii de renume sau consilierul de adopție de la adăpostul local. Cel mai bun câine de familie ar putea fi un mut sau ultimul câine pe care te-ai aștepta să-l găsești pe această listă.

Dar, pentru a obține căutarea celui mai bun câine de familie citește aici:

caini de familie

Golden Retriever

Golden Retriever  este in topuri, probabil, in cele mai multe liste de cele mai bune rase de câini pentru familii, cu un bun motiv. Aceste creaturi amabile trec prin viață de parcă nu ar fi întâlnit niciodată un străin. În general, se pot antrena și se bucură de o casă jucăușă.

Contra: Ca tineri, Golden ar putea fi puțin agitați. Ei lasă mult par și tind să mestece lucruri, așa că este esențial să-i antrenezi să lase jucăriile în pace.

caini de familie

Beagles

Beagles este în  fruntea listei pentru câinii de talie mică care se înțeleg cu copiii, mai ales pentru că sunt însoțitori robuști și indulgenți. Un Beagle este foarte probabil să tolereze să fie îmbrăcat, agitat și să i se acorde multă atenție fără să bată din ochi. Sunt nimeriți și le plac oamenii care vin în toate formele și dimensiunile. Hibrizii Beagle, cum ar fi  Puggle , tind să fie, de asemenea, destul de pasivi, făcându-i buni însoțitori de familie.

Contra: Beagles sunt cunoscuți pentru urletul lor. Să știi doar că vor latra când îl vor vedea pe poștaș la 5 case distanță, cu excepția cazului în care ai un plan în vigoare pentru a-l ține sub control. 

Caini de familie

Labrador Retriever 

La fel ca verii lor de Golden,  Labrador Retriever  este centrat pe oameni, jucăuș și drăguț. Le place un joc de curse prin curtea din spate, făcându-i un prieten grozav de joacă. Lasă mai puțin păr decât Golden, ceea ce este grozav pentru părinții cărora nu le-ar deranja să aibă de făcut curat cu aspiratorul.

Contra: Retrieverii explorează totul cu gura și, odată ce ceva este acolo, de obicei este mestecat și ocazional înghițit. Învață-i pe copii să-și lase jucăriile deoparte, astfel încât nimic să nu se strice și câinele să nu ajungă să aibă nevoie de o călătorie la medicul veterinar de urgență pentru că a înghițit o figurină de acțiune.

caini de familie

Pudel 

Pudelii  sunt foarte inteligenți și se dresează rapid. Deoarece pot fi câini miniaturali, de talie medie sau mari, sunt o opțiune bună pentru orice preferință de dimensiune. Îngrijirea regulată înseamnă că aceștia nu lasă păr puțin. În general, sunt tăcuți, nu prea încăpățânați și au nevoie de o cantitate moderată de exercițiu, ceea ce îi face să fie puțin mai ușor de întreținut decât alți câini. Vărul lor, Golden doodle, este, de asemenea, o alegere populară pentru familiile cu copii.

Contra: Buget pentru costurile de îngrijire de rutină sau deveniți bun la îngrijirea acasă

caini de familie

Boxer

Ați observat vreodată că cineva cu un  Boxer  are adesea doi dintre ei? Asta poate pentru că s-au îndrăgit atât de multe familii ca însoțitori loiali și de încredere. Boxerii sunt o combinație de jucăuși, dar comozi, făcându-i un câine prieten excelent pentru copii.

Contra: Boxerii pot fi puțin agitați în timpul jocului și au tendința de a „boxa” cu labele din față. Lucrul cu un dresor poate ajuta câinele să rămână în patru picioare, astfel încât să fie mai puțin probabil să zgârie un tovarăș de joacă.

caini de familie

Pit Bull Terrier 

Înainte ca  Pit Bull să  fi fost calomniat în presă, mulți era cunoscut drept câinele dădacă. Contrar credinței comune, Pit Bullii sunt destul de antrenabili și obțin rezultate bune la testele de temperament, făcându-i animale de companie prietenoase și de încredere. Această rasă populară este robustă și poate prospera în gospodăriile zgomotoase, fiind, de asemenea, paznici de landou pentru copiii tăi noaptea.

Contra: Unii Pit Bulls s-ar putea să nu își cunoască puterea și pot doborî un copil și chiar pot lăsa vânătăi cu coada atunci când devin prea fericiți. Ca orice altă rasă, antrenamentul de întărire pozitivă este cheia pentru a-i ajuta să-și țină sub control marile emoții.

caini de familie

Buldog francez 

În timp ce mulți câini de talie mică sunt prea delicati pentru a se descurca bine în casele cu copii,  buldogul francez  spune că aduceți-o. Acest ,,goofballs” e perechea perfectă de joacă, afectuos și crescut pentru loialitatea și dragostea lui față de oameni, în special pentru copii. Nu au nevoie de multă mișcare sau de o curte mare și au nevoi minime de îngrijire, făcându-i un animal de companie relaxat și care necesită întreținere destul de redusă.

Contra: pot fi puțin încăpățânați și neascultatori, așa că veți dori să păstrați planul de antrenament în concordanță cu toți membrii familiei. Oh, și ei sforăie. Tare.

Indiferent de tipul de câine pe care îl aduci în familia ta, construirea relației lor cu cei mai tineri membri ai familiei îi pregătește pe toți pentru o conexiune care va dura tot restul vieții.