Promotii Royal Canin in luna Ianuarie 2021

Promotii Royal Canin

Royal Canin, isi concentreaza atentia asupra nevoilor unice ale pisicilor ศ™i cainilor. Aceasta obsesie pentru detalii ajuta la crearea uneei formule pentru o nutriศ›ie precisa, eficienta si de inalta calitate.

Sanatatea individuala a fiecarui caine este la fel de unica ca si ei. Cu toate acestea, aceste nevoi de sanatate sunt adesea caracteristice marimii, rasei sau stilului lor de viata. Descoperiti cum gama de hrana uscata Royal Canin dedicata sensibilitatilor pot ajuta fiecare animal de companie sa se bucure de cea mai buna sanatate posibila.

In luna Ianuarie 2021 aveti pana la -17% reducere la hrana uscata dedicata sensibilitatilor

Ne iubim pisicile pentru individualitatea lor. Dar aceasta unicitate โ€“ adesea legata de rasa, marime si stil de viata โ€“ inseamna, de asemenea, ca au cerinte specifice de sanatate. Ne asiguram ca fiecare animal de companie se bucura de o nutritie exceptionala personalizata cu gama Royal Canin de alimente special concepute.

Prin stiinta si cercetare, Royal Canin a dezvoltat solutii inovatoare pentru a sprijini managementul nutritional al cainilor si felinelor cu probleme de sanatate. Satiety Support Weight Management este o hrana dietetica completa conceputa pentru a reduce greutatea corporala in exces. Aceasta hrana are un nivel energetic scazut.

La orice produs comandat din gama Royal Canin VHN Satiety primesti un cadou in luna Ianuarie 2021