O femeie impartaseste un truc de calatorie pentru a zbura impreuna cu animalele de companie

O femeie impartaseste un truc de calatorie pentru a zbura impreuna cu animalele de companie

O femeie a calatorit cu cainii de la Londra la New York cu un avion privat de 8.000 de lire sterline, deoarece a spus ca este mai ieftin decat sa-i puna in cala aeronavei, acesta e un truc de calatorie pentru a zbura impreuna cu animalele de companie

Ce ar trebui sa iei in considerare pentru a zbura impreuna cu animalele de companie

Unele companii aeriene, pot refuza transportul cainilor care fac parte din rase considerate periculoase. Alte companii accepta aceste animale la cala aeronavei, cu conditia ca ele sa stea intr-o cusca sigura si rezistenta la muscaturi. Inainte de a calatori cu un animal dintr-o rasa considerata periculoasa, te rugam sa consulti reglementarile specifice ale tarii in care intentionezi sa mergi.

Golden Retriever pregatit a zbura cu animalele de companie

Maddie Young, in varsta de 31 de ani, dorea sa se asigure ca pugul ei de 12 ani, Violet, si Golden Retriever de un an, Olive, se pot muta la Brooklyn impreuna cu sotul ei, care obtinuse un loc de munca in oras in ianuarie 2023.
Doamna Young a inceput sa cerceteze cum ar putea parcurge distanta de 3.470 de mile de la Londra si a fost socata de cost.
Ea a spus ca a fost cotata intre 6.000 de lire sterline si 12.000 de lire sterline per caine de catre o companie aeriana pentru ca acestia sa calatoreasca in compartimentul de cala.


Freelancer de PR a inceput sa caute alte modalitati in care ar putea face acest lucru si a dat peste un grup de Facebook care aranja avioane charter private pentru caini.
Cuplul a platit 10.000 de lire sterline pentru cei doi caini ai lor, Violet si Olive, pentru a calatori cu stil – si li s-au rambursat 2.000 de lire sterline pe masura ce avionul era plin, astfel incat costurile au fost impartite in continuare.

Doamna Young a spus ca experienta a fost ,,linistita” si cainii au fost chiar tratati cu jucarii personalizate si prajituri pentru caini la bord.
,,Am fost limitati, deoarece companiilor aeriene nu le place sa zboare cu rase cu fata plata, deoarece acestea pot fi mai predispuse la probleme de respiratie – desi acest lucru nu este cazul cu Violet, a spus doamna Young

Ea a cautat pe Google o multime de lucruri si a gasit articole de stiri vechi de la oameni care cauta diferite moduri de a calatori si a gasit un grup de Facebook din Marea Britanie in SUA care organizau zboruri si imparteau costurile.
,,Am platit 10.000 lire sterline, inclusiv locurile pentru noi. Dar au fost 8.000 lire sterline in cele din urma, deoarece am fost rambursati pentru umplerea avionului, mai ieftin si fara bataie de cap,” a declarat doamna Young

Doamna Young s-a chinuit sa gaseasca multe optiuni pentru ei, deoarece zborurile de marfa erau scumpe, iar linia de croaziera a avut o asteptare de doi ani.
Neavand niciodata un zbor privat inainte ca doamna Young sa fie surprinsa, un zbor charter privat pe care l-a gasit pe un grup de Facebook era cu 4.000 de lire sterline mai ieftin decat a lua un zbor standard pentru caini.

Cuplul a sosit cu doar o jumatate de ora inainte de zbor la Biggin Hill Airfield, Bromley, si a povestit despre atentia oferita cainii fiind tratati cu prajituri si jucarii inainte de aceasta calatorie lunga.
,,Experienta a fost atat de lina. Erau opt caini si 10 oameni”, a spus ea.,,Toti cainii s-au comportat foarte bine. Majoritatea au dormit si au mestecat oase.”

Avionul a trebuit sa realimenteze in Canada din cauza vantului puternic in contra si iar cainii se puteau usura dupa calatoria de opt ore si jumatate.
Doamna Young a facut ,,orice pentru a-i mentine calmi” si a incercat sa nu hraneasca prea mult cainii, astfel incat sa nu fie nevoie sa mearga la toaleta.

Violet si Olive au sosit cu bine la New York in aprilie 2023 si acum se instaleaza in noua lor casa.

Sursa: https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/dog-cargo-jet-new-york-london-b2327050.html

Pentru cei care totusi nu aveti posibilitati a calatori impreuna cu animalele de companie poate va intereseaza articolul ,,Unde sau cu cine lasati animalul de companie in vacanta”